Personvernerklæring

Vi i Geti.no/v. Pollestad er opptatt av at våre kunder skal være trygge på at vi ikke utleverer personopplysninger, og at vi oppbevarer disse på en sikker og trygg måte.
For at du skal kunne registrere deg og handle på nettsidene, må vi ta vare på noen opplysninger som for eksempel navn, adresse, telefonnummer og e-post. Dette er grunnleggende informasjon som vi må ha for å registrere deg og for at vi skal kunne sende varer til riktig adresse.
Enkelte av våre transportører er de eneste som får tilgang til informasjon som telefonnummer og adresse for å kunne kontakte deg.
Geti.no/v.pollestad er pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering slik at denne historikken ikke kan slettes.
For meir informasjon om personopplysninger kan du lese mer om personopplysningsloven og personopplysningsforskriften på www.lovdata.no.
Kortnummer oppbevares ikke av Geti.no V/Pollestad utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.
Vi samler også inn og oppbevarer loggdata som hvilke kategorier og produkter man ser på eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av
Geti.no/v.pollestad selger ikkje personopplysninger til ein tredjepart.